hidden hit counter Pandora Papers češi Skip to main content

Pandora Papers češi

Podle toho Andrej Babiš si přes své offshory poslal skoro 400 milionů korun za které si posléze koupil nemovitosti na francouzské Riviéře včetně zámečku Bigaud. 2 days agoVe slovenské obci Jarovnice u Sabinova dostal teprve čtyřletý Peter astmatický záchvat a doma zkolaboval.


18m0qegd2 P49m

ČTK o tom informoval mluvčí ND Tomáš Staněk.

Pandora papers češi. Prezidenti král i expremiér Tony Blair. Nejde zapnout ani z panelu bluethooth v nastavení. Pandora Papers odkryl kšefty Světová výstava se vrátila po 31 letech do Česka.

13 tisíc hafanů Babiš vyvedl 400 milionů přes firmy v daňových rájích. Když zapnu poradce při řešení potíží s. Přivolaní záchranáři mu už nedokázali pomoci.

Operace nese znaky praní peněz shodují se odborníci. Podle webu investigacecz který se opírá o zjištění globálního projektu Pandora Papers na němž se podílí mezinárodní síť investigativních novinářů si měl v roce 2009 přes své offshorové firmy sídlící v daňových rájích poslat 15 milionů eur tedy zhruba 380 milionů korun. Mnozí Češi tak včerejšek trávili v parcích lesích nebo na horách.

1 day agoDobrý dendnes mi z ničeho nic na mém notebooku IdeaPad S340-15API od značky lenovo přestalo fungovat bluetooth. Místní doufají že si k nim po více než čtvrt století opět najdou cestu čápi a snad tam i. Ve vážném stavu je 32 z nich.

1 day agoPremiér Andrej Babiš čelí další kauze. V ND si nositelka ceny Thálie a držitelka dvou cen Františka Filipovského za dabing v průběhu 50 let zahrála přes 80 rolí. 2 days agoPo pátečních ranních mrazících se první říjnový víkend vrátily teploty kolem dvaceti stupňů.

Místní pediatrička před tím chlapce odmítla ošetřit. Reprodukční číslo ukazující rychlost šíření nákazy stouplo na 132 z předchozích 124 a je tak nejvyšší od první poloviny září. 1 day agoNovou hnízdní podložku nainstalovali ochránci na komín v Kožlanech na severním Plzeňsku.

Utkání Evropské ligy na pražské Letné totiž mohli přihlížet jen dětští diváci s doprovodem kteří opakovaně bučeli na záložníka tmavé pleti Glena Kamaru známého z dřívější. Počet hospitalizovaných proti čtvrtku klesl o sedm na 230 pacientů. 1 day agoČeskou linku takzvaných Pandora Papers zveřejnilo České centrum pro investigativní žurnalistiku.

Šéf hnutí ANO a předseda vlády Andrej Babiš předseda koalice SPOLU ODS TOP 09 a KDU-ČSL Petr Fiala šéf koalice Pirátů a STAN Ivan Bartoš a předseda SPD Tomio Okamura diskutují v neděli 3. Zmizelo tlačítko pro zapnutí bluetooth. V jedné z pražských nemocnic dnes dopoledne ve věku 91 let zemřela emeritní členka Národního divadla ND v Praze Blanka Bohdanová.

1 day agoVe velké středeční předvolební debatě Česko hledá premiéra televize CNN Prima NEWS se střetnou hned čtyři lídři nejsilnějších stran. 1 day agoPodívejte se na VIDEO z webu iSportcz v jehož videosekci najdete exkluzivně sestřihy z fotbalové Fortuna ligy Ligy mistrů hokejové Tipsport extraligy a další zajímavé videoreportáže a pořady. 2 days agoV pátek přibylo v Česku 824 potvrzených případů covidu o 327 více než před týdnem.

2 days agoV dost vyostřený spor se vyvinul čtvrteční incident z trávníku fotbalové Sparty která sice porazila skotské Glasgow Rangers ocitla se však pod přívalem obvinění z rasismu. 1 day agoPodívejte se na VIDEO z webu iSportcz v jehož videosekci najdete exkluzivně sestřihy z fotbalové Fortuna ligy Ligy mistrů hokejové Tipsport extraligy a další zajímavé videoreportáže a pořady.


Rdw9xvvq8vm1gm


Afggsctpf4y6pm


Kff2jbprwvvnm


Ungs5ri6ksoapm


3kqjhkl3gmt Qm


80yvy6ssktnr M


Kff2jbprwvvnm


Ogize8t5lfrdgm


2sjwcfz O7zvym


Jaet Pmu Lvqnm


Policie Proveri Informace Z Pandora Papers Tykaji Se Babise I Dalsich Cechu Novojicinsky Denik


Dobrovsky Sidlo Chteji Cesi Ve Volbach Vubec Zmenu A Jak Muze Vypadat Seznam Zpravy


Wh Axs0ma3mldm


Diskuze Pandora Papers Stopy Vedou K Putinovi Penize Mozna Strada I Pres Pratele Seznam Zpravy


Kff2jbprwvvnm


Kff2jbprwvvnm


Ad0skdy6z5yd6m


Komentar Tokijske Hry Jeste Nezacaly A Cesi Uz Maji Zlato Seznam Zpravy


Myslim Ze Si Pan Premier Vymysli Rika Novinarka Z Tymu Pandora Papers O Babisovych Vyjadrenich Irozhlas Spolehlive Zpravy

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar